• Voor 23:00u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden va. € 19,95
  • Volledige garantie

Baghera loopauto

(305)

Een Baghera loopauto is een trendy, retro loopauto uit Frankrijk. Zo zijn er diverse Baghera modellen van brandweer tot vliegtuig. Een Baghera loopauto is leuk en educatief speelgoed voor je kind, maar tevens een sieraad in de baby- of woonkamer. Met een Baghera loopauto haal je iets unieks in huis. De design afdeling weet iedere keer weer unieke nieuwe modellen te ontwikkelen. Van stoere speedster tot retro classic riders.

Onze services

  • Voor 23:00u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Welke Baghera?

Baghera loopauto Het bekende retro loopauto merk Baghera is zeer populair in thuisland Frankrijk. Baghera is een van de merken van het Franse bedrijf Le Petit Nouveau. Dit bedrijf is al vele jaren actief in de markt voor kinderprodukten. Zo hebben zij nog twee andere merken in hun portfolio. Het kindermerk Bawi, die voornamelijk leuke knuffels maken en het in Frankrijk zeer populaire merk: Au Bonheur de Vivre. Deze laatste maakt waanzinnig leuke kinderlampjes. Maar de eye-catcher is en blijft de loopauto van Baghera.

Metalen loopauto De Baghera loopauto is gemaakt van metaal en voorzien van een zeer sterke poedercoating. De meest populaire loopauto is de roze meisjesloopauto Pink Little Lady. Echter Baghera maakt nog meer bewegende produkten. De trapauto is in Nederland iets minder populair dan de loopauto. Dit komt mede doordat er in de leeftijd van het kind voor een loopauto minder alternatieven zijn. Bij een trapauto, kun je ook kiezen voor een driewieler of skelter.

Baghera loopvliegtuig Ben je op zoek naar een unieke loopauto, dan ben je bij Baghera aan het juiste adres. Echter er is ook een speciaal loopvliegtuig gemaakt de Avion II. Dit prachtige zilveren model is de klassieler onder de vliegtuigen. Als een echte vliegtuigbouwer komen er regelmatig nieuwe modellen, welke soms exclusief gemaakt worden voor een selecte periode.

Baghera modellen Baghera heeft meerdere modellen in de collectie. Naast de eerder genoemde meisjesloopauto, zijn er ook zeer gewilde jongensmodellen. De meest populaire jongensloopauto is de Chocolat Speedster. Op nummer drie in het Baghera klassement staat de blauwe classic speedster, direct gevolgd door de pompier speedster. Alle modellen hebben een klein comfortabel zadel en zijn voorzien van rubberen banden. Het stuur kan echt bewegen en geeft extra steun en evenwicht. In het beginstadium wordt de Baghera loopauto ook regelmatig als duwauto gebruikt.

De hippe ziekenauto is uniek in zijn soort. Er zijn op het gebied van metalen loopauto's geen ambulances verkrijgbaar. Het Franse merk heeft dit goed gezien en is heeft een eigen uniek ontwerp gemaakt. Het prachtige spuitwerk op de auto zie je direct terug. Deze is dan ook gelijk werleldwijd beschermt om een kopie te voorkomen. Door eigentijdse designs is en blijft de Baghera loopauto uniek.

Recent is er een geheel nieuwe serie op de markt gekomen. De Baghera Rider. Een nieuw en uniek ontwerp met een eigentijdse grille, strakke body en coole uitlaat. Deze nieuwe auto is niet het goedkoopste model. De Baghera loopauto Rider is verkrijgbaar in de kleuren zwart, rood en blauw. Voor echte liefhebbers van unieke modellen zit u bij dit Franse merk helemaal goed. En regelmatig maakt Baghere unieke modellen die tijdelijk worden verkocht, als de Peugeot Rider.

Contact

Loopauto.nl
Waterwinweg 9
7572 PD Oldenzaal
Tel. 0541-228008
Contact
Facebook

© 2021 Loopauto.nl is onderdeel van XLShop
Wij gebruiken alleen de toegestane standaard cookies. Vragen? cookiepagina. Ik ga akkoord