Loopauto Mercedes

Eenvoudig en snel een loopauto Mercedes online bestellen? Dat kan nu bij de grootste loopauto shop van Nederland. Dankzij deze look-a-like modellen kan jouw kleine stoere jongen net als papa op een Mercedes rond racen. De verschillende modellen zijn nu tijdelijk extra voordelig bij ons verkrijgbaar. Bekijk hieronder het overzicht en kies jouw favoriete uitvoering.

Bandits & Angels super stoere loopauto Mercedes-Benz SLS AMG wit. Deze kunststof loopauto heeft 2 knopjes op het stuur met diverse muziekjes en een echt ... Meer

  • Leeftijd: Vanaf 1 jaar
  • Op voorraad: Ja
  • Levertijd: 1 dag
  • Geen verzendkosten
9,3(146 Beoordeling)
Naamsticker Mercedes wit nu voor 4,95    
€ 59,95    € 34,95

Stijlvol, luxe en comfort

Luxe miniatuur wagens
Een Mercedes staat bekend als luxe bolide. Een stijlvolle wagen met een goede wegligging en veel comfort. Natuurlijk zijn deze pluspunten ook van toepassing op de miniatuur versies. De Mercedes loopauto modellen speciaal voor kids beschikken over de zelfde luxe en comfort als de grote uitvoering. Iedere loopauto is een lust voor het oog. Daarnaast is er goed nagedacht over de mogelijkheden en het comfort die deze modellen kunnen bieden. Wil jouw kind net als papa plaats nemen achter het stuur van een Mercedes? Wacht dan niet langer en kies één van de juweeltjes uit ons assortiment.