• Voor 23:59u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie
  • 100 dagen op zicht

Loopauto automerken

Jouw automerk als loopauto? Een Baby Porsche, Mercedes, Audi,  BMW, Volkswagen, Ferrari of Volvo. Bestel direct en voordelig bij loopauto.nl

Onze services

  • Voor 23:59u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Welke automerken

Loopauto's zijn een geweldige manier voor jonge kinderen om hun coördinatie en balans te ontwikkelen terwijl ze plezier hebben. En wat is er nu leuker dan een loopauto die eruitziet als een echte auto van jouw favoriete automerk? Je vind hier de loopauto's van de automerken BMW, Mercedes, Fiat, Porsche en Land Rover, geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar. Alle modellen zijn te personaliseren door naamstickers erbij te bestellen.

BMW loopauto

De BMW loopauto is perfect voor kleine autofans die net beginnen met het staan op twee beentjes. De loopauto is gemaakt van stevig materiaal en heeft een stuurwiel met geluidseffecten om het speelplezier te vergroten. De BMW loopauto is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar. Het is een geweldig cadeau voor een verjaardag of voor de feestdagen.

Mercedes loopauto

De Mercedes loopauto straalt de luxe uit van het echte,volwassen merk. Deze loopauto's zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben een realistische uitstraling die perfect past bij het merk Mercedes. Met het stuurwiel en de toeter kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten en de wereld verkennen. De Mercedes loopauto is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.

Fiat loopauto

De Fiat loopauto is perfect voor jonge kinderen die van kleurrijk en vrolijk speelgoed houden. Deze loopauto is verkrijgbaar in verschillende kleuren en heeft een schattig design dat direct in het oog springt. De Fiat loopauto is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar. Het is een geweldige keuze voor ouders die op zoek zijn naar een betaalbare loopauto met een unieke uitstraling.

Porsche loopauto

De Porsche loopauto is een geweldige keuze voor ouders die hun kinderen willen laten kennismaken met het iconische automerk. Deze loopauto is gemaakt van stevig materiaal en heeft een stoere uitstraling die perfect past bij Porsche. Met het stuurwiel en de toeter kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten en de wereld verkennen. De Porsche loopauto is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.

Land Rover loopauto

De Land Rover loopauto is een leuk cadeau voor avontuurlijke kids. Deze loopauto heeft een stoere uitstraling en en opergvak onder de zitting. De Land Rover loopauto is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar. Het is een geweldige keuze voor ouders die op zoek zijn naar een loopauto van hoge kwaliteit met een uniek design. Onze automerken: ​Fiat 500 Mercedes Porsche Range Rover Volkswagen

© 2024 Loopauto.nl is onderdeel van XLShop