• Voor 23:59u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie
  • 100 dagen op zicht

Smoby loopauto

(7)

Een Smoby loopauto kenmerkt zich door de zeer voordelige prijs. De Smoby loopauto is er in verschillende kleurige modellen

Onze services

  • Voor 23:59u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Smoby loopauto's - vroeger en nu

Sommige modellen kun je zowel als loopauto of als duwauto gebruiken. Kinderen vanaf 1 jaar beleven met de Smoby loopauto de mooiste avonturen!

Een Smoby loopauto is zonder twijfel erg populair in het thuisland Spanje. In het jaar 1972 richtte Frits Sieber de Simba Toys Company op samen met zijn vijf werknemers en zijn zoon. De aspiraties van dit merk waren destijds echter vele malen groter. In 2008 werd het merk onderdeel van de Simba Dickie Group. Een Smoby loopauto is slechts klein deel van het rijke Smoby speelgoed assortiment. Zo maakt Smoby ook kinderpoppen, driewielers, kinderkeukentjes en nog veel meer. De verkoop van de producten geschiedt wereldwijd in ruim 22 landen! Een Smoby loopauto kenmerkt zich door de zeer aantrekkelijke prijs en is gemaakt van hard kunststof. Bij ons zijn er diverse modellen verkrijgbaar en deze zijn geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.

Gemaakt van stevig kunststof

De Smoby loopauto’s bestaan uit gerecyclede kunststoffen. Smoby is een Frans bedrijf en in eigen land nummer één in de ontwikkeling en productie van veilig en educatief speelgoed. Vanzelfsprekend voldoen ze aan alle Europese veiligheidsnormen. Zo hoef je niet bang te zijn dat je kindje vreemde stoffen binnenkrijgt als het eens op de duwstang sabbelt. Deze duwstang trouwens, heeft voor extra stevigheid een metalen kern. Voor een goede grip zit er een stroef, maar tevens flexibel omhulsel omheen. Het kunststof wat Smoby gebruikt voor de loopauto’s heeft een speciale behandeling ondergaan tegen Uv-stralen. Zo gaat het materiaal, met het ouder worden, niet in veerkracht achteruit en verbleken ook de kleuren niet bij lange blootstelling aan zonlicht. Iets wat zonder meer tot de pluspunten van de loopauto Smoby gerekend kan worden, is het lichte gewicht. Smoby loopwagentjes wegen gemiddeld rond de twee kilo. Dat is ideaal voor een kleintje om te leren lopen. Dankzij de zachte kunststoffen wieltjes rolt wagentje als het ware vanzelf. Hierdoor kan je kindje zich volledig concentreren op het zetten van de eerste stapjes. Kan het eenmaal op de loopauto zitten, is die twee kilo ook meer dan genoeg om lekker achter mama aan door het huis te crossen.

Meerdere vormen en varianten

Het meest opvallende aan de loopauto’s van Smoby zijn de tot de verbeelding sprekende ontwerpen en het rijke kleurgebruik. Zo is de Ride-On Maestro Balade al geschikt voor baby’s van 6 maanden en kun je hem later ombouwen naar een volwaardige loopauto. Het leuke aan dit model is ook dat er een heuse stuurpook en toeter op zit, waar het mee kan spelen zolang het nog door papa of mama geduwd wordt. En wat te denken van de meedraaiende oogjes op de neus van het wagentje? Iedere Smoby loopauto heeft een eigen gezichtje. Bij de een is het een dierensnoetje, bij anderen een afbeelding van Disneyhelden. Het is echter alleen de Maestro die bewegende oogjes heeft. Deze werken op 3 LR44 batterijen en die krijg je er bij ons helemaal gratis bij. De Maestro is ook iets groter dan de andere modellen. Daar waar het type Cars een afmeting heeft van 40x27x54 cm, is de Ride- On Maestro Balade 61x44x55 cm. De Auto Balade is een vereenvoudigde versie van de Maestro en meet 54x40,5x47 cm. Deze heeft dan weer wel een claxon waar je kindje 3 verschillende geluiden mee kan maken en een schommelfunctie.

© 2024 Loopauto.nl is onderdeel van XLShop