• Voor 23:59u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie
  • 100 dagen op zicht

Loopauto Fiat 500

Met een Fiat 500 kan jouw kleine coureur de wereld verkennen.

Onze services

  • Voor 23:59u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Modellen vanaf 6 maanden en 1 jaar

Wanneer je op zoek bent naar een Fiat 500 loopauto voor de allerkleinsten ben je bij ons aan het goede adres. Wij zijn de grootste online loopauto shop van Nederland. Bij ons vind je alle soorten loopauto’s, loopauto-onderdelen, accessoires en eigennaam stickersets die je je maar bedenken kunt.

Zodra een kind de lichaamslengte van 75 heeft bereikt en begint met lopen, is het voldoende ontwikkeld om aan een loopwagen te beginnen. Voor de een zal dat met 6 maanden zijn, voor de ander 1 jaar. Onze loopauto Fiat 500 heeft een zithoogte van 25 cm. Dit betekent dat een kind van een jaar er precies de goede lengte voor heeft.

Mocht je bij ons een Fiat 500 loopauto kopen en je zou hem om een of andere reden moeten retourneren, is dat bij ons geen enkel probleem. Vanaf aankoopbedragen van € 19,95 is de verzending en eventuele retourkosten voor onze rekening. Bij ons heb je je bestelling sowieso 100 dagen op zicht en bestel je vandaag nog vóór 23:59 uur, heb je die mooie loopauto Fiat 500 morgen al in huis.

Retro Fiat 500’s vanaf 1 jaar 

Zie je jouw kleintje al op zo’n leuke retro Fiat 500 loopauto? De loopkarretjes zijn een exacte kopie van het populaire autootje dat al sinds 1957 de Europese wegen kleur geeft. Met een zithoogte van 25 cm en 57 aan lengte, is deze Fiat loopwagen een van de kleinste modellen. Dit maakt het een van de beste keuzes voor de allerkleinsten. Als gemiddelde opstapleeftijd geven wij voor dit model een leeftijd van 1 jaar aan. Echter, dit is een gemiddelde. Het beste wat je kan doen is kijken naar de ontwikkeling van jouw kindje. Heeft het een lichaamslengte van 75 cm en kan het zelfstandig staan, is het klaar voor zijn/haar eerste grote Fiat 500 avontuur.

In het begin zal je je kindje zelf voort moet duwen. Hiervoor zit er op de loopauto Fiat een duwstang. Deze is van kunststof en niet afneembaar. Deze duwstang is multifunctioneel. Het is namelijk tevens een veilige handgreep voor als je kindje de loopauto als duwkar gebruikt én een ruggensteun als het erop zit. Bijzonder aan de Fiat 500 modelletjes is het ronde zachte stuur mét claxon en de meesturende wielen.

Harde kunststof wielen

De loopauto Fiat 500 is voorzien van vier harde kunststof wielen met antislip profiel. Het harde kunststof laat geen strepen achter op tegel- en laminaatvloeren. Je kunt het loopautootje daarom zonder problemen op elke soort binnenvloer gebruiken. Buiten gaat trouwens ook prima. De bandjes kunnen immers niet lek. Doordat het kunststof vrij hard is, zijn ze iets minder geschikt voor op een gazon of zachte ondergrond. Voor een betonnen speelplaats en de stoep kan je echter geen betere wieltjes hebben, want hoe harder de band, hoe makkelijker het voortbewegen gaat.

Onze retro Fiat 500’s zijn van het bekende merk Bandits and Angels en verkrijgbaar in meerdere kleuren. Uit de praktijk blijkt dat mint en legergroen toch het meest gekozen worden door jongens. Bij meisjes is vaak de Fiat 500 loopauto roze het meest favoriet. Wil je je kind niet op jonge leeftijd met een bepaalde kleur in een genderhokje plaatsen, is de loopauto Fiat 500 wit een goed alternatief. De witte carrosserie met zwarte elementen en chroomkleurige accenten maken dit wagentje tot een klasse apart in onze retroserie. Welke uiteindelijke ook je keuze wordt; de witte, groene, mintkleurige of de snoezige loopauto Fiat 500 roze, je kindje heeft er een dijk van een loopauto aan.

© 2024 Loopauto.nl is onderdeel van XLShop