• Voor 16:50u besteld, maandag in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie
  • 100 dagen op zicht

Brandweer loopauto

De brandweer loopauto is de populairste loopauto, leuk voor jongens en meisjes. Een loopauto op zich is al een feest, maar een echte brandweer loopauto is wel heel speciaal. We hebben diverse modellen van onder andere Baghera, Racing Team, Woodtoys en Bandits and Angels. Voor de jonge spuitgast staat de brandweer loopauto bij ons klaar. 

Onze services

  • Voor 16:50u besteld, maandag in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Waar is de brand?

Als je op zoek bent naar een brandweer loopauto dan kom je ongetwijfeld de prachtigste modellen tegen. Wij hebben de allermooiste uitvoeringen in ons assortiment opgenomen en kunnen je dan ook verschillende varianten aanbieden. Gemaakt van metaal of hout, voorzien van een lader en stuk voor stuk geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.  Omdat de basis van een brandweer loopauto hetzelfde is als iedere willekeurige loopauto op onze website, biedt ook de brandweer wagen je kind diverse voordelen. Zo stimuleert het rijden op een loopauto je kindje bij de ontwikkeling van het evenwichtsgevoel, het gevoel voor balans en bij het richtingsgevoel. De wereld van je kindje wordt een stuk groter dankzij een brandweer loopauto. Zittend op zo'n prachtige bolide kunnen ze op een veilige manier de kamer ontdekken. 

De brandweer loopauto is enorm in trek. Grotendeels komt dit door de mooie looks van deze wagen. Zowel jongens als meisjes nemen graag plaats op deze loopauto's. Zodra ze plaats nemen op een brandweerwagen, kunnen ze opgaan in hun eigen fantasie. Als brandweerman of brandweervrouw in actie komen bij een brand of ander noodgeval. Juist omdat het thema van de loopauto zo tot de verbeelding spreekt, kunnen kinderen hier hele verhalen omheen bedenken. Dit maakt het spelen met een brandweer loopauto nog leuker.  Om de belevingswereld van de kinderen nog meer te stimuleren, kun je bij de brandweer loopauto diverse leuke accessoires aanschaffen. Te denken valt aan een brandweerhelm of een heuse speeltent in de vorm van een brandweerkazerne. Ook is het mogelijk om de loopauto te personaliseren met een unieke op maat gemaakte naamsticker. Hiermee kun je jouw brandweer loopauto een persoonlijk tintje geven. Speciaal voor de jonge brandweerman en brandweervrouw in spe hebben wij een ruim aanbod met de coolste modellen. Onze grote voorraad maakt het mogelijk de brandweerwagen van jouw keuze direct te versturen. Je mag jouw bestelling dan ook de volgende werkdag in huis verwachten. Ideaal als je jouw kindje wil verrassen met een prachtige brandweer loopauto. Bekijk ook:

Politie big loopauto houten loopauto houten loopwagen loopauto zilver loopwagen metalen loopauto loopauto pukylino

Contact

Loopauto.nl
Waterwinweg 9
7572 PD Oldenzaal
Tel. 0541-228008
Contact
Facebook

© 2022 Loopauto.nl is onderdeel van XLShop