loopauto met naam

Marquant loopauto

Een Marquant loopauto is gemaakt van metaal en hebben in veel gevallen een chromen stuur. De Marquant loopauto de Silver Racer en de Marquant loopauto de red racer rood zijn zeer geliefd. Het best verkochte model is van de brandweer loopauto van Marquant. Marquant is een Nederlands bedrijf en opereert wereldwijd.

Marquant loopauto

Het Marquant loopauto kenmerkt zich door de schitterende retro stijl. Met deze klassieke modellen heeft Marquant de toon gezet. De Classic Silver Racer en de Classic Red racer zijn de twee pronkstukken van dit merk, met de komst van de brandweerwagen en een serie loopvliegtuigen werd het assortiment steeds breder. 
 
Zo kwamen er ook behalve leuke loopauto modellen een aantal schitterende trapautos en speelgoed bolderwagens in het assortiment. Naast de productie van speelgoed is dit merk ook actief in elektronica, wellicht wel bekend. De loopauto modellen van Marquant zijn geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.
Beste klant,

Helaas heeft uw zoekterm geen resultaat opgeleverd.

Vul een nieuwe zoekterm in, of neem contact met ons op via het contactformulier. U kunt ons ook bellen tijdens kantooruren op 0541-228008.

Met vriendelijke groet,

Loopauto.nl
Naar home