• Voor 22:45u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden va. € 19,95
  • Volledige garantie

Wheelybug loopauto

Als je Wheelybug loopauto zegt, dan heb je het over hoge kwaliteit loopauto. De meeste mensen die het merk kennen willen daarna niets anders meer. Het geeft comfort, straalt klasse uit en is ongelofelijk goed geprijsd.

Onze services

  • Voor 22:45u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Ruim aanbod

De Wheelybug is één van de populairste loopauto's van Nederland. Dat komt deels doordat deze loopauto al vanaf de leeftijd vanaf 1 jaar te gebruiken is. Jonge kinderen hebben veel plezier met de Wheelybug. Lekker rond crossen en de (woon)kamer ontdekken kan met een Wheelybug. De Wheelybug is verkrijgbaar in twee verschillende modellen. Dit zijn een klein en een groot model. Het verschil tussen beide modellen zit in het formaat van de loopauto's waarbij het belangrijkste onderscheid de zithoogte is. Het kleine model heeft een zithoogte van 22 cm en is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar tot en met ongeveer 4 jaar. Het grote model heeft een zithoogte van 26 cm en is geschikt voor kinderen vanaf 2,5 jaar tot en met 5 jaar. Onze ervaring is dat met name kinderen die net leren lopen veel plezier van een loopauto hebben. De kleine variant van de Wheelybug is, gezien de ontwikkelingsfase van jonge kinderen, veel geschikter. Om deze reden bieden wij enkel de kleine Wheelybug aan en hebben wij besloten het grote model niet in ons assortiment op te nemen. Een Wheelybug is een ideaal hulpmiddel bij het ontwikkelen van evenwichtsgevoel en balans. Kinderen vanaf 1 jaar kunnen met behulp van deze loopauto wennen aan het gevoel mobiel te zijn. De Wheelybug is gemaakt van zacht materiaal en uitgerust met vier zwenkwielen (360 graden draaibaar) en een handige beugel. Dankzij de zwenkwielen is deze loopauto heel wendbaar, ideaal voor in de woonkamer want ook in een kleine ruimte kun je met deze loopauto alle kanten op draaien. Daarnaast hebben kinderen veel houvast aan de beugel. Ze kunnen zich eraan vast houden terwijl ze op de Wheelybug zitten maar natuurlijk kan de beugel ook als duwstang gebruikt worden. 

Welke Wheelybug vind jij het leukste? Er zijn meer dan 8 verschillende uitvoeringen. Je kunt onder andere kiezen uit een muis, lieveheersbeestje, biggetje, koe, bij en tijger. Ook is er een kaal model te koop. Dit betreft de mol, of terwijl het basismodel. Dit basismodel maak je helemaal af met een zachte hoes, bijvoorbeeld met de egel hoes of met de pandahoes. De hoezen zijn verwisselbaar zodat je van uitvoering kunt switchen. Omdat er zo veel verschillende uitvoeringen beschikbaar zijn, kun je altijd wel een Wheelybug vinden die jou aanspreekt. De Wheelybug loopauto bestel je snel en gemakkelijk online bij Loopauto.nl. Wij hebben de grootste online loopautoshop van Nederland. Met een grote voorraad kunnen wij een snelle levering garanderen. Vandaag besteld is doorgaans morgen in huis. Met behoud van volledige garantie en service. Bekijk hieronder ons aanbod met Wheelybug loopauto modellen en kies jouw favoriet.

Contact

Loopauto.nl
Waterwinweg 9
7572 PD Oldenzaal
Tel. 0541-228008
Contact
Facebook

© 2021 Loopauto.nl is onderdeel van XLShop
Wij gebruiken alleen de toegestane standaard cookies. Vragen? cookiepagina. Ik ga akkoord