loopautonl
Zoek je loopauto

Loopauto voor binnen

Loopauto voor binnen

Loopauto's voor binnengebruik
Een loopauto voor binnen is in de meeste gevallen ook geschikt voor buiten. Het gebruik van de materialen in combinatie met de gevoelsmatige kwetsbaarheid maakt een loopauto voor binnen bij sommige klanten ook echt een loopauto voor binnen. In alle gevallen wordt door de fabrikant aangegeven of de loopauto ook voor buiten geschikt is. 

In een enquete onder peuterspeelzalen en een aantal van onze klanten kwam naar voren dat een metalen retro loopauto eerder gezien wordt als een loopauto voor binnen dan een plastic/kunststof loopauto. Bij elke loopauto geven wij aan waar deze te gebruiken zijn. In de regel is het zo dat bij normaal gebruik het niet uitmaakt. Verstandig is wel om je loopauto na gebruik binnen te zetten om een langere levensduur te garanderen. De conclusie de we mogen trekken is dat elke loopauto geschikt is voor binnen. 


Bekijk ons aanbod
Winkelwagen
Items: 0    Totaalprijs: € 0,00

Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required 'includes/boxes/cust_links.php' (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /home/wsloc01/domains/webshops-location-01.lookat.nl/public_html/webshops/conceptone/includes/column_right.php on line 5