loopautonl
Zoek je loopauto

Loopauto voor buiten

Loopauto voor buiten

Loopauto voor buitengebruik
Een loopauto is in de meeste gevallen zowel geschikt voor buiten als voor binnen gebruik. Het ene type loopauto voor buiten is vanwege het gebruikte materiaal vaak net iets beter geschikt dan een ander. In alle gevallen wordt door de fabrikant aangegeven of de loopauto ook voor buiten geschikt is. 

 

In een enquete onder onze klanten en een aantal peuterspeelzalen, kwam naar voren dat een plastic/kunststof loopauto eerder gezien wordt als een loopauto voor buiten als een metalen retro loopauto. Het onderzoek gaf tevens aan dat dit niet wil zeggen dat een retro loopauto niet geschikt is voor buiten, echter gaat het hier om wat klanten denken. Maar onderzoek is onderzoek. Wat denk je zelf dat beter geschikt is voor buiten? Voor degene die het eens is met de uitslag van het onderzoek, dat een loopauto voor buiten van plastic/kunststof moet zijn hebben wij deze voor je op een rijtje gezet. De retro modellen zijn overigens ook volgens de fabrikanten prima buiten te gebruiken, voor diegene verwijzen wij naar onze speciale retro modellen pagina. 


Bekijk ons aanbod
Winkelwagen
Items: 0    Totaalprijs: € 0,00

Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required 'includes/boxes/cust_links.php' (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /home/wsloc01/domains/webshops-location-01.lookat.nl/public_html/webshops/conceptone/includes/column_right.php on line 5